Известие

Collapse
No announcement yet.

Brera-3.2 или 1750 tbi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    още повече че не познавам никой себеуважаващ се човек да си показва имотното състояние по толкова неелегантен начин да ме прощава колегата за острите думи.
    Да бе как може такова нещо, ние тук сме се събрали "елегантните" с коли до 10 хилки, тоя ехидния ще си купува кола за 30Е . . Или е хлапе или е гадняр трети вариант няма

пп щеше да е смешно, ако не беше жалко ..
    Представяш ли си някой още по-ехиден да си купи Жулиета - бой с камъни докато умре!
    Last edited by code; d.m.y г., 01:04.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

имената ми са легион да не спамим все пак тази предзаключваща се тема, моля.
      Много си личи, когато някой се опитва да пише простоватичко, а всъщност може да пише по- сложничко.

"предзаключваща се тема"
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Бобчоо сега прасчо ще те разконсперира по стила и правописа, къде ходиш ти може би...?

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Да бе как може такова нещо, ние тук сме се събрали "елегантните" с коли до 10 хилки, тоя ехидния ще си купува кола за 30Е . . Или е хлапе или е гадняр трети вариант няма

пп щеше да е смешно, ако не беше жалко ..
          Представяш ли си някой още по-ехиден да си купи Жулиета - бой с камъни докато умре!
          iso iso, просто искам да кажа че този човек се разтушава според мен - начел съм се на такива постове и теми и мисля мога да проследя, на база опит, кое е сериозно и кое не.
          На тови, който си е купил Жулиета - евала, половината нови модели автомобили не могат да и стъпят на малкия шарнир (примерно).
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Охооо щом ми знаеш стария ник значи си с дълъг опит тука хаха ама още се колебая кой си точно, както и да е това не е по темата, ама ти явно си гониш оф-а

пп беше isoiso без интервал
            sigpic

Comment

Охооо щом ми знаеш стария ник значи си с дълъг опит тука хаха ама още се колебая кой си точно, както и да е това не е по темата, ама ти явно си гониш оф-а

пп беше isoiso без интервал
              ми то цялата тема е офф как може да сравняваш мотор на Холдън с мотор на Алфа/Фиат и да питаш за мнения, пъти по-яко е да питаш във форум на Холдън за мотор на Алфа.
              Пинко може да каже какво е това 3.2 - пълен муден боклук горящ бензин като луд и невървящ, всички журналисти бяха категорични, че неуспеха на новия Спайдър бяха точно заради тоя мотор продукт на семейните отношения с Генерал сМотлърс навремето.
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

ми то цялата тема е офф как може да сравняваш мотор на Холдън с мотор на Алфа/Фиат и да питаш за мнения, пъти по-яко е да питаш във форум на Холдън за мотор на Алфа.
                Пинко може да каже какво е това 3.2 - пълен муден боклук горящ бензин като луд и невървящ, всички журналисти бяха категорични, че неуспеха на новия Спайдър бяха точно заради тоя мотор продукт на семейните отношения с Генерал сМотлърс навремето.
                Еми явно може ето я Брерата с 3,2
                http://vbox7.com/play:d13f7842
                втора част
                http://vbox7.com/play:0c96217c
                Last edited by code; d.m.y г., 01:44.
                sigpic

Comment

Еми явно може ето я Брерата с 3,2
                  http://vbox7.com/play:d13f7842
                  втора част
                  http://vbox7.com/play:0c96217c
                  гледал съм този епизод и то много внимателно, имаше и такъв с Тиф Нидел (не Нийдъл, моля ви се) от Фифт гиър. та така Алфата има зловещо добър V6 един от най-добрите мотори създавани някога но той не се слага в Брера иначе колегата е решил да си купува Аутоделта - много добре - да заповяда когато я купи да я покаже тука ама преди това да направи едно реално сравнение между истински реални данни на моторите, съотношение тегло/мощност, да види какви са показателите на компресора и т.н.
                  всичко друго е форумни лакардии и "нийд фор спиийд" празни приказки.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Аз пък да ти кажа, ключ се проси и от насиране..... сочи статистиката
                    За мен колегата Пиро е някое лапе, търсещо занимание за зимната ваканция!.....
                    Направо замириса ...

Взе ми думите от...клавиатурата,колега

Нашия герой говори (или по-точно сънува) за Аутоделти,турбинирани рагазони ала-бала ... за по 100 000 лв,а в същото вреше му чета мнение как се кефи на самоделно турибиниран боксер 145-ца

Лапешка история на 100 %
                    Last edited by abart_; d.m.y г., 03:32.
                    146 Turbo

Comment

Пичове не така, адски тъпо е..имал, събрал, дал. Няма лошо щом го влече. Има хора и хора...
                      Всеки, допитал се за нещо в избор за кола над 10-15к лв ли е ламер, спамер или там каквото го измислите. Аре стига.
                      Кво лошо има да чуеш някоя дума от първа ръка. Мн ясно избора всеки сам си прави.
                      И аз обмислям покупка на кола, в търсене е...но също се допитах доста...като заключих в крайна сметка какво да е!

На колегата, ще му кажа, ако си купи колата пусни една тема, покажи я заради всеки един, който смята, че си приказваш.

Весели празници хора, нека бъдем по човечни през 2012.

п.с. Едно нещо научих за 4-ри години в САЩ: "пази се най-много от българи, че само гледат лошо да ти направят". Изтрадал съм го на гърба си. Кофти нация сме!!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Пичове не така, адски тъпо е..имал, събрал, дал. Няма лошо щом го влече. Има хора и хора...
                        Всеки, допитал се за нещо в избор за кола над 10-15к лв ли е ламер, спамер или там каквото го измислите. Аре стига.
                        Кво лошо има да чуеш някоя дума от първа ръка. Мн ясно избора всеки сам си прави.
                        И аз обмислям покупка на кола, в търсене е...но също се допитах доста...като заключих в крайна сметка какво да е!

На колегата, ще му кажа, ако си купи колата пусни една тема, покажи я заради всеки един, който смята, че си приказваш.

п.с. Едно нещо научих за 4-ри години в САЩ: "пази се най-много от българи, че само гледат лошо да ти направят". Изтрадал съм го на гърба си. Кофти нация сме!!
                        От емигрантите българи и аз се пазя.

И аз мисля, че колегата се е насочил правилно къде да попита, но го заблудиха малко за двигателя.
                        Подкрепям Бобо Марков за 3.2 версията.
                        Този двигател да започнат да го внедряват в наследника на 166, в 159 също си стои добре.
                        К.М.

Comment

Абе вия от вчера ли пишете в тоя форум бре,погледнете му първото мнение,и кажете дали наистина ви се струва сериозен...............Хора досега виждали ли сте някой който е питал или е казвал че има неква извънземна кола,да не е било за повече от 3 дни.Ето такива хора в последствие плюят Алфа и си викат-да се еба у тиквата,що не си зах Алди 500 коня за тея пари,неможе да работиш в чужбина като вол еди колко си години,да си спестил еди колко си пари,да ги дадеш за Брера и да я тунинговаш после.Тази приказка си е от шипковия храст отвсякъде.Момчета,сериозните хора не се занимават с форуми за да си изберат кола.Вижте Васил или Иво,дали са питали въобще а........Васил счупи главите на целия форум с Брерата,ама ето така се правят нещата. Иво и до ден днешен не е разказал на всеослушание във форума,каква кола има,а тя хич не е по-лоша от на Васил Брерата

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:07 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          От емигрантите българи и аз се пазя.

И аз мисля, че колегата се е насочил правилно къде да попита, но го заблудиха малко за двигателя.
                          Подкрепям Бобо Марков за 3.2 версията.
                          Този двигател да започнат да го внедряват в наследника на 166, в 159 също си стои добре.
                          Ти си най-добре в общи приказки
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Приликата е, че въртящия им момент е все 320 Nm, а разликата е, че 3,2 го дава на 4500об, а ТБИ на 1400 т.е. почти от празния ход.
                            Така и така стана въпрос за въртящ момент, само да вметна, че снощи ми се приспа.
                            TS-а, дето толкова го плюят - сложен бил, труден и скъп за обслужване, вариатора му бил скъп и т.н. - и това също е мотор който във 166 си дава въртящия момент на 2800об за разлика от всички от тия години дето го дават над 4000, Jivko7777 може да сподели как съм вземал завой с моята на 1100об на 5-та с телефона в ръка Сега, колко TS-и има по пътищата дето да са поддържани и в ред е друг въпрос .. .
                            сори за оф-а, ама тя цялата тема е оф, както вече се спомена
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Абе вия от вчера ли пишете в тоя форум бре,погледнете му първото мнение,и кажете дали наистина ви се струва сериозен...............Хора досега виждали ли сте някой който е питал или е казвал че има неква извънземна кола,да не е било за повече от 3 дни.Ето такива хора в последствие плюят Алфа и си викат-да се еба у тиквата,що не си зах Алди 500 коня за тея пари,неможе да работиш в чужбина като вол еди колко си години,да си спестил еди колко си пари,да ги дадеш за Брера и да я тунинговаш после.Тази приказка си е от шипковия храст отвсякъде.Момчета,сериозните хора не се занимават с форуми за да си изберат кола.Вижте Васил или Иво,дали са питали въобще а........Васил счупи главите на целия форум с Брерата,ама ето така се правят нещата. Иво и до ден днешен не е разказал на всеослушание във форума,каква кола има,а тя хич не е по-лоша от на Васил Брерата

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:07 ----------

Ти си най-добре в общи приказки
                              Дал съм си малко почивка от там.
                              Но не мисля, че съм написал голяма глупост.
                              Радвам се, че и в жулиетата слагат едно още по готино ТБИ, което май беше към 235 коня. Дано позабравят за 3.2 известно време от Фиат, че ми заприличва на кариерата на Лили Иванова.
                              К.М.

Comment

...п.с. Едно нещо научих за 4-ри години в САЩ: "пази се най-много от българи, че само гледат лошо да ти направят". Изтрадал съм го на гърба си. Кофти нация сме!!
                                Ъъъъ... По-добре да те срещне лъв в пустиня, отколкото българин в чужбина
                                Лъвът може и да е сит и да не та нападне, но българинът винаги е гладен
                                Аз също съм на мнение, че тази покупка ще се позабави, ако изобщо някой ден се състои.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X